jordgubbar.

Hej.

vi lever loppan här nere.
imorgon flyttar vi till en mysig lägenhet i Ravall.
har jag nämnt att  - Vi har takterass! ;D
Anyway.. igår åt vi jordgubbar (!!), glass och grädde. :) mucho gotti minsann! ;D
Vi har flyttdagar nu, tors - fredag.. skönt.. känns ändå konstigt att vara borta i från jobbet.. faktiskt!

Jaha, va händer där hemma då? här nere är de kanske 22-23 grader varje dag.. 25 om vi har tur :)

nu ska jag sova snart.. har packat min resväska idag.  IMORGON BÄR DET AV TILL GUIFRE 4!




Jordgubbar för fasen



byee

vi har ett ledsamt besked...

elin toivonen. vi saknar dig.. det ar sa tomt och tyst utan dig.. vi klarar oss inte. och evita crew kanns nu tomt. en liten del har gatt ifran oss men vi minns henne med gladje! nu sitter du pa smartsaftey.. hoppas du mar bra dar du sitter i de andra skeppet och saljer cykelforsakringar. trivs du? de kanns ju sa himla langt bort. anyway. du ska veta att alla saknar dig har och som sagt ar det tomt... pipino ikvall och da ska vi ta igen all svunnen tid. hahaha..
assa de har kanns sa mobbat sa jag tror jag dor! meeen tomt ar det.

men varfor vill du inte salja nylonstrumpor?  jag forstar inte.

Jaha, hur ar smart saftey nuda?


svara med en kommentar sa att jag vet att du lever!




elin toivonen i egen hog person.

Snart läggdags..

..men först lite snack om dagen och morgondagen!
Idag kom vi upp relativt tidigt.. käkade frukost och ringde till den här tjejen Lina då.. och berättade om att vårt kontrakt med Barcelona home går ut nu den 10 mars och att vi har lust att checka in de lägenheterna hon hyr ut. så nu har vi tid vid 12 imorgon på att kolla lägenheten :) det ska bli så kul.. jag längtar verkligen! :) Sen så drog vi oss vidare till jobbet där det va ännu en dag med Lace.. listan har tagit slut nu så vi ringer till call backs.. vilket inte alltid är så roligt men det funkar :) så idag sa Sabina att vi ska få in en ny kampanj - YES! och den här gången handlar det om strumpor.. alltså nylonstrumpor och vem kan få nog av det, ingen! så jag tror och hoppas att det kommer bli en superbra kampanj! Det ska alltså bli skitkul :) Jag och Kakan drog jämt idag och slängde iväg 16 par trosor var, duktigt vi är! målet va ju trots allt 15.. så vi ska va nöjda! :D Efter en väldigt lättsamdag på jobbet så drog jag och kakan hem.. käkade gröt och macka! gottit! :) Nu ska jag alldeles strax gå till sängs då vi ska upp tidigt imorgon och laga wok till jobbet senare. vi måste va iväg vid halv 11 nånting så att vi verkligen hittar till lägenheten.. men det ska nog gå bra.. så på schemat imon är det lägenhetsvisning och jobb.. ah det är i pricip det hela.. och laga wok! :D känns la sådär att gå upp så tidigt och laga mat men det får gå! :P

Nu ska jag sova..

Men vi hörs imorgon med bilder osv på lägenheten! Jag håller tummarna för att lägenheten är exakt som vi vill ha den!

Puss&Kram


Vilken daag & kanske ny lagenhet :)

Ja nu sitter man pa jobbet... och samtalen rullar pa som aldrig forr.. knappt att man hinner andas emellan.. meeen vi gillar det minsann! ;D Idag har vi pratat med en tjej vid namn Lina som har hand om lite lagenheter har i Barcelona. Och jag och Kakan ska pa visning imorgon. :) - det ska bli mycket roligt! Lagenheten vi ska kolla pa har takterass ocksa vilket kommer bli sa javla bra! :)  Ett stort plus ar att Elin, Mathilda, Malin och Anna ska flytta in i de huset ocksa sa de kommer bli fett nice ;D fattar ni va roligt vi kommer ha, grillparty pa takterassen.. :) Det kommer bli ett litet transcom hus dar nu! ;D isafall blir de 312 per manad per person.. :) och det ligger nara till allt liksom! :D jag ar eld och lagor! :D Som sagt, jag och kakan ska dit och kolla imon sa da kommer det en massa bilder sen... det ska bli KUL! :D 
Visst plaza espanya har val inte vart helt fel men det ska bli sa jakla skont att komma lite narmre till allting :) Anyway.. nu har jag rast.. sa snart ska sista passet borja, Javulspasset ;O men de far vi ta! 

Skriver ett till inlagg nar jag kommer hem och berattar lite mer om vad som hander har i barcelona! ;D



Over n' out.

Emma Gill 








 

Grattis Till Körkortet Min Bäste Vän! <3

Idag har min käre vän Emeli Nyberg tagit körkort, GRATTIS BRODER! :) dock kan jag inte va hemma och ta del av detta men de är sjuuuukt kul ändå! :D Så när jag kommer hem till sverige ska vi allt ut och cruisa, you know ;D
Jag saknar dig vännen min men vi ses snart och då ska vi leva loppan! :)
Älskar dig!




Emeli och Joel på vår student minsann! ;D

och här kan du ju ha och skratta åt ;D




Baja uttalas Bacha // Emma.

6 år sedan.

Idag den 15 Februari är det 6 år sen min underbara morfar Bo Davidsson gick bort och att tiden har gått så snabbt förstår jag inte...I dag blir man lite extra påmind om hur mycket man kan sakna en människa. även om 6år har gått så känns det som att de va igår jag såg honom senast... Min fina morfar. Jag hoppas du har det bra där du är nu.. Jag älskar dig. 




Min morfar som liten.



 

Trapt - Who's going home with you tonight.




Pa Jobbet...

Nu sitter jag pa jobbet och det gar valdigt segt! men de ar bara att bita ihop... har lite latt ont i huvudet ocksa eftersom jag ar forskyld.. kanns inte sa bra.. men som sagt.. bit ihop! imorse sag jag och kakan en uteliggare som gjorde sina behov ratt pa trottoaren.. jag blev total acklad.. de va inte nice.. INTE NICE, ok! men aaanyway.. ikvall ska Elin med oss hem och kaka tacos.. Forbannat gott! :) vet inte om vi ska upp pa montjuic sen..

nu ska jag aterga till jobbet!


skriver mer ikvall ..








Update; Bjornen dok aldrig upp.. we are so sad..

Hej på er alla! ;D

Jag har gått och blivit förskyld. inte skoj de inte! och nej mamma, de är inte längre skit! :) så nu ska jag berätta om de senaste dagarna ..

Torsdag va vi först på jobbet och direkt efter där åkte vi hem och bytte om! sen drog vi till elin och annas lägenhet nere på paralel.. där satt vi en pytte liten stund eller låt oss säga 1 timme? - kan de stämma? ja, iaf.. sen gick vi till ryans där vi drack lite och hade de trevligt! sen vet jag inte hur mycket klockan va när vi drog hem ..  ja, iaf.. tanken va att vi skulle hem.. men kom vi hem?! nej.. eller jo efter ett bra tag! men heey, visste ni att kakan hade MVG i orientering?! :P inte illa. de hjälpte iaf inte oss då. men hem kom vi.. (EFTER MÅNGA OM OCH MEN).. och de va så skönt att sova.. ojoj.

Vaknade upp på fredagen .. gick till jobbet.. hem .. sen UTGÅNG!! vi hade pratat lite me folk på jobbet om att komma till en bar vid namn gusto.. eftersom Urban va dj där! så vi stack hem och fixade till oss.. sen drog vi till Pia som bor på Ramlan.. där vi förfestade lite.. då de va dags att dra oss vidare til gusto haffade vi en taxi och begav oss. snubben hade inte en aning om vad han snackade om .. han släppte av oss i "högst" upp i Barcelona och ingen hade en aning om vart baren Gusto låg.. INGEN ALLS. som tur hade vi en back up plan.. då Pia har en pojkvän som jobbar på Fellini, en klubb på Ramlan.. :) så vi började åka in mot stan igen .. fick världens tjurskalle till taxichaufför som sa att vi svenska turister är värst..han hatar att köra turister.. och att vi va horor osv! anyway.. vi hoppade av på ett torg vid ryans.. tänkte, de kan väl va nice att ta en öl innan vi drar till Fellini.. ack så fel vi hade.. bartenderna va en tjurmule han också.. rädd för att hans bardisk skulle bli nerspilld eller nått! den vistelsen blev kort.
Sen kom vi äntligen till Fellini där vi fick drinkar och shots gratis hela kvällen, lyxigt minsann! :) Vi hade svinkul trots motgångarna där i början! :) och igår gjorde vi ingenting.. käkade godis och kollade film :) Först kollade vi på the notebook, super sorglig. sen som gräddet på moset kollade vi på den gröna milen.. och som om den inte va ännu mer sorglig då! vi grät och vi grät. Ingen hejd på de hela! ;D haha!
Idag har vi bara tagit det lugnt och kollat film.. jag har som sagt gått och blivit sjuk.. så jag vill väl inte göra allt för mycket!

Ja men nu ska jag hjälpa till med maten!


Hörs sen!

PUSS&KRAM


vissa dagar vill bara bli skit.

Punkt.


........

God dag! :)

Nu sitter jag här i min säng och väntar på att jag ska finna orken till att klä mig.. haha.. :P snart ska vi dra oss ner till jobbet.. jag har precis lagat vår middag till ikväll.. det blev makaroner, kött och sås.. låter de gott? njaaae, jag vet inte de ja men man får ta de man har helt enkelt. igår gjorde vi inte nånting.. kom hem o käka sen sov vi typ vid 11 halv 12 kanske! fattar inte att man kan va så trött! tycker om att jobba förmiddag mer tror jag! Ja, och i förrgår gjorde vi inte heller så mycket.. blev "antastade" av en clown på tunnelbanan! han stod 10 cm ifrån mig och kakan som satt ner. sen stod han och vinglade mot oss hela tiden o låtsades som att tåget gick assnabbt och svängde hela tiden ..han stank sprit och han va vidrig. gillar inte clowner i övrigt... sååå intrycket blev ju inte bättre efter den här incidenten.. som tur skulle han inte av vid samma station som oss! tack och lov. Ikväll ska vi som sagt jobba igen till kl 9.. kommer la va lika trött ikväll som jag va igår.. annars får vi la se om vi går ut på nån bar eller nått! Barcelona ska tydligen spela på söndag så då ska vi nog ut! :D meeen de är ju en evighet tills dess.. hinner nog hända lite saker där i mellan också! :P

Åh min data har börjat krångla. batteriet är cp.. hmm..

men den funkar ännu så länge..

Jaja nu ska jag allt klä på mig och inte sitta här och söla! ;D vi hörs ikväll minsann! Puss&kram hela dan! ;D





och ja, lilla mamma jag ska sätta in bilder.. i promise! <3


Tooouchdooown!!! ;D

Haha, nu är man hem kommen ifrån puben .. :) Vi har kollat på Super Bowl minsann.. och till o med jag börja fatta hur det går till.. både jag och kakan va insatta.. :)
Kvällen började väl med att vi åkte till San Antoni där Niklas mötte oss och vi gick till deras nya lägenhet.. den va mysig men kanske en aning liten med tanke på att de bor 5 killar där och lägenheten är på 50 kvadrat.  aaanyway. sen va vi ett litet gäng som drog ner.. Jag, Kakan "Cookie", Filip, Christoffer, Niklas, Alexander, David och Samuel. Mycket trevligt.. och jag kan verkligen tänka mig att gå o kolla på Amerikansk fotboll igen.. OJA! :D

nu ska jag sova! :)

men skriver mer imon.. då är de jobb som gäller! ;D


Pusshajs!

Amerikansk fotboll.

Jag har precis gjort mig i ordning då jag och kakan ska dra till niklas och alexander.. vi ska nänmligen gå till en bar och kolla amerikansk fotboll. vilket är helt tillåtet idag eftersom vi börjar kl 3 imon på eftermiddagen. sköönt :) ska även börja sälja Lace trosor då, så helt nya listor och en massa goa tanter som säkert vill ha 2 par till! :P Haha. Idag har de varit en riktigt slapp dag.. vaknade vid 10 ja och mådde halv bra må jag säga. la mig i soffan och öppnade balkongdörren, de gjorde underverk. Gårdagen va galen.. vi drog till en klubb som heter Opium.. de va skoj men drog hem vid 5 anyway.. :)Otroligt bra musik men drickan va lite dyr, man får ju leva på mini mini mini kostnad här nere. så det blev bara en öl i baren.. Ikväll kan det bli en öl eller två också.. vi får se! :) som sagt fotbollen börjar kl 12.. så vi ska la snart dra oss mot Ravall.. :) Ehm, jooo.. jag fick mitt paket från Mami igår.. eller iaf en Avi.. så jag ska hämta ut den på tisdag tror jag! :)
Jag trivs jätte bra här nere i Barcelona.. de blir bara bättre och bättre för varjedag som går :) ska bli kul när släkt och vänner kommer ner och hälsar på :) det finns så mycket att se!

Nej, nu ska vi ta metron till Sant Antoni där de andra ska möta upp oss.

Hade kanon.


Kram hej! ;D




ska lägga in fler bilder syster och mami.. jag lovar! :) <3



RSS 2.0