Natt, igen.

Nu är de sådär sent igen.. attans. vänt på dygnet.. mycket fint! Idag har iaf Jag, Sara, Emeli, Joel, Sanna, Tommy, Jenna och Reine varit och badat.. OCH självklart va lilla Bubbas med :) Han är så söt nu förtiden..  Om man frågar honom.. Vad är farfar? så säger han; Farfar, gammal gobbe. Haha.. "fan va niiiiiiiice" ..

äh.. god natt och god morgon! tjohoo..

SUNNY DAAY.

Sunny, sunny, sunny, sunny, sunny, sunny, sunny, sunny, sunny, sunny, sunny, sunny....
....Jag kan hålla på hela natten.. för jag är pigg och kan inte sova!

Tjoho.


men hallå igen eller.

ah, innan skulle jag sova.. eller jag ska sova.. men jag funderar för mycket.. oroar mig (kanske) i onödan. Min mobil är paj.. typ.. ge den 2 eller 3 dagar till så brakar den ihop totalt. Inte ens en månad är den. Bad köp :/ Jobb, jag behöver verkligen jobb.. funkar ju inte att leva på mamsen och papsen hela livet.. MÅNDAG, då tar jag tag i de.. Jag måste. Utomlands. visst.. kanske inte nu.. men en vinterresa till nått varmt land hade ju inte suttit helt fel. eller hur? De har vart kalas väder ett tag nu och jag har inte solat en enda gång?! vad är problemet.. Jo, vi hyr ut vår stuga denna veckan... när de äntligen är fint väder.. snacka om att tajmingen är crap. Och gå ut här och sola känns ju inte allt för nice. eller vad fan vet jag. Iaf så städar jag och fejar nästan hela dagarna.. och då tänker man hur lång tid kan de ta?! - Johooo du.. evigheter. Fasiken. Skitsamma, Andas.. 1,2,3.. lugnt :)

Egentligen är de ju inga stora problem, tror de är de här med ARBETSLÖSHETEN som får mig att rysa lite grann! Haha!
Men jag tror de fixar sig, Det SKA fixa sig! :) Posititvt tänkade.. shit nice.

Nu ska jag kolla på step up 2 för fjärde gången denna veckan. Stil poäng till mig för att inte ha någe liv överhuvudtaget. :)
Imorgon som sagt återförenas alla på helgen efter en veckans jobb (inte i mitt fall).. Kommer bli nice.. sjusjutsingen! :D

äh fan, god natt!


Helg, igen! ;D

Här sitter jag i sängen.. mitt rum känns som en bastu så jag måste ha ett fönster öppet. skönt skönt när det fläktar. det finns dock en nackdel. De flyger in en massa äckel småkryp som verkligen inte är välkommna. DLivrädd för att en geting ska sticka mig i fingret igen. Jag sover med ett öga öppet, tro de eller ej! ;D haha! Idag har jag hjälpt mamma att städa lite medans hon va på jobbet, de är ju trots allt mitt "sommarjobb"! Haha.. Se runt fyra drog vi till Ullared och skaffade lite bra saker till stugan. Sen åkte jag till min bror en stund och pratade lite o så :)
Härligt härligt! ;D

Nu tror jag allt att jag ska sova och ladda inför morgondagen! :) De kommer bli lika nice som alltid, right? ;D

OCH, underbara väder!! :) - Jag är definitivt inte avundsjuk på dom som drar iväg på dyra resor just nu.. (Bara lite kanske) ;D haha!

God Natt!


Puss&Kram


Fuck Yeah Riight OOON!

Haha, eller vad säger du Iz? ;D Hahah de hade vi ganska kul åt igår.:P
 Så nu sitter jag här ganska sliten dagen efter en helkul kväll i halmstad! Iaf nu kollar jag på step up 2. svin bra! :D
dags att sova snart! ska åka in till stan vid 11 imon och sola med Matilda, skoj skoj! :)


God Natt!


Utgång med Damerna :) <3

Nu sitter jag här med en kall öl i handen hos Emilie, fast stackarn va tvungen och jobba så vi får klara oss utan henne! Lyckligtvis kommer hon till oss efter jobbet :) Ihii!
MEN, nu regnar det ;O hoppas faan att de slutar innan vi ska in till stan! meen iofs har väl lite regn  aldrig skadat eller stoppat nån? :P Nej du, nu hinner jag inte sitta här mer.

Känner på mig att denna kvällen kommer bli lika bra som alla andra kvällar för sålänge jag har mina vänner, mår jag bra! Tack, ni är fina allihop! <3

Puss&Kram SKUMBANAN!





Unnaryd & Mys med Vänner.

God Kväll!

Idag har jag varit med Lisa! Vsjöng singstar och den bästa kommentaren va väl typ..

Lisa sitter och sjunger själv, låter väl kanske inte sådär jätte bra (A)  HAHAA. Sä säger hon; Äh, den här låten va jag för bra för... Jag troodde jag dog ;D Haha!

Iallafall nu ska jag springa och göra mig i ordning! ;D

Ses ikväll, vännoor!

Grattis Världens Bästaste Caake! <3

Idag fyller vår älskade Katrin 19 år, Grattis till dig Gumman! Det ska självklart firas med en massa dricka till helgen! :D Kul Kul Kul!! ;D 



Hiep & Födelsedagsbarnet!! :D

God Dag!

Soo, igår var vi hos Hanna & Morgan. Mycket kul faktiskt, vi käkade grillat, drack lite och sjöng sing star! ;D  Aja
Imorse vaknade jag halv 2, igen ;O .. haha .. jisses. Jag har letat ny mobil nu också, och troor jag vet vilken det blir. Måste ju ha en ny eftersom den andra blev snodd.  Så jag tycker att jag förtjänar en ny telefon. (A) men Aja. Imorgon blir de Unnaryd med Öltält och grejer ;D Can't Wait.


Hörs mer senare!


Puss & Kram


Geting Jävel ;O

Imorse vaknar jag av att en getingjävel stack mig i fingret .. jag trodde fan jag dog. ;O  inte de bästa sättet att vakna på kan jag ju lova. Fy fan .. men Aja.

Ska till hanna senare ikväll..


Tack & Hej.

Efter en nice helg på Östra.

Hemma nu efter en sooft helg i Halmstad.

I fredags kom Vera och hämtade mig.. vi drog in till stan och fixade lite inför morgondagen.. Efter att vi handlat och fixat i ordning allt, drack vi lite vin.. sen ringde vi Max och bad han och Erik att komma ut, Vilket dom gjorde. Mycket trevligt. :)
Vi satt väl uppe ett tag pimplade lite vin och snackade massa skit. Haha.

Lördagen började med en massa sol, skit skönt.  Sen kom Iz, Cake, Matilda, Emilie, Petra och Denise.. Vi drack lite snackade minnen osv. Sen kom Kalle, Albert och Jonathan.. dock lite snabbt eftersom vi skulle in till stan innan Stackarn Matilda skulle börja jobba kvart över ett på natten ;O fy fan.

Idag sov vi ganska länge.. sedan drog jag och Cake och köpte frallor, risifrutti och Juice.. :D nice frukost. sen kollade vi Woodsman. eller nått :P den va både bra och kass på samma gång. :P Efter de började vi kolla Ice Age.. wihoo. haha fy fan va söt film .. nästan så man blir lite gråten. haha. Sen efter de började vi städa och dra ihop oss ..
Vi drog till Hemmakväll köpte lite godis och sen gav vi oss iväg hemåt.

Eller ah, Jag följde med Vera hem för vi skulle bada Jacuzzi utomhus minsann men ICKE, hennes kusin hade tydligen pillat på nått så den inte funkade.. Men men inte va vi ledsna för de. Vi badade i sjön istället.. funkade nästan lika bra .. bara 20 grader kallare eller nått.. Fy fan.. :P men men.. Haha.


Nah nu ska jag allt sova tror jag!

God Natt!
Kram


Nu bär det av till Halmstad

Om nån timme kommer Vera hit och hämtar mig så ska vi åka till Halmstad! Tillbringa hela helgen på Östra. Mys mys. Kul att börja umgås lite med henne igen.. Vart ju så längesen! :P Men men.. Så ikväll blir de nog bara käk och film kan jag tro.. och massa tjejsnack ;D de är vi bra på kan jag lova.. haha! - SOOOFT!

Frågan är bara vad jag ska packa med mig.. eftersom vi ska festa till det lite imon.  Hmm.. kanske mina nya kläder. fast jag vet inte.. de skriker ju inte party om dom direkt. Mer vardags liksom.

Jag hatar att packa.. Man funderar i timmar, troor man har koll på läget ändå glömmer man nästan alltid nått. EN CHECKLISTA vore bra.
och imon kommer alla de underbara, fin fint! Kommer bli så nice. Vi ses på Östra Darlings <3

En liiiiten instickare: Härmed ska jag aldrig ringa, smsa eller göra nått annat fånigt med min mobil när jag festar. den får endast användas vid nödfall och med det menas; Jag trillar ner från ett stup, Jag ramlar när jag dansar, om nån tog mina cash så att jag inte kommer hem eller i nån annan liknande situation. Annars... No Phone. 

Over & Out


Tjosan!

Idag vaknade jag av att min käre vän Lisa ringde och frågade om vi skulle bada och jo visst, de kunde jag inte tacka nej till. de är nått grymt varmt i mitt rum, nästan så varmt så de påverkar min sömn ;O illa. iaf de va riktigt nice! Sen solade vi la i 3 timmar eller nått .. Sen begav jag mig hem och gjorde mig iordning och sen drog vi ner till Hylte eller ah först till Torup där min syster Sanna jobbar.. sen skulle Lisa handla käk och sen till systemet. och sen vart vi på Klädhörnan också. Hittade lite schyssta kläder.. men aja! Så ikväll ska hon ha lite fest för gamla kompisar och så.. Blir nog soft.

Har pratat med Vera nu också och vi ska in till min stuga imon och göra iordning och lite så. Softa helt enkelt. Vera kör vilket är mycket bra.. eftersom min stereo ska med. den väger ton.

Sen på lördag kommer ALLA mina underbaringar till mig, Can't Wait. Det kommer bli så kul och jag har verkligen saknat allihop. Vi ska Grilla, Chilla & dricka massa öl och bara NJUUTA av värmen och sällskapet :D Niiice mina vänner.<3

Nu ska jag gå och göra mig iordning, käka liite och så.

Vi hörs senare!

Puss&Kram Skumbanan! ;D


Handelsfesten, Jag saknar <3

Bättre sent än aldig, här är dom iaf Louise ;D

                                                                   


Saknar hela Handel <3.

Tossigt.

Här med tar Jag och Emilie oss en jävel. Tjoho. skål för oss.

nej, jag ljög. tyvärr. :(



Lars Winnerbäck..

Nu har jag beställt biljett. Wihoo, förr förra året va de ju helt underbart. Mys mys.
Helgen är också planerad, Mina vänner och jag själv ska festa till det lite i min stuga!

Idag sov jag jätte länge, skönt. Nästan liite för skönt, halv två umgefär :D Hahah. Har ju inget bättre för mig så.. Aja iaf.. sen gick jag ut o gick.. mötte mamma som kom hem ifrån jobbet. Solade lite. sen kom Wilma som jag skulle passa idag.. Vi badade, Pysslade och hoppade studsmatta .. Stackarn ville inte åka hem sen! Hon ville stanna kvar o leka med LEKTANTEN Emma, kul och höra :P Sen har jag bara softat! OH, träffade Lisa en snabbis också.. Hon är visst hemma ett tag nu! Trevligt att träffa dig igen,vännen!


Jag saknar min vänner Iz, Cake, Milie, Matilda..de är ju Party gänget ju. Runt er är de alltid fest, vilket jag gillar starkt! Hah! ;D Vi ses i helgen Allihop?! <3

Funderar på om man skulle ut och gå en sväng kanske .. :P
Ah, så får de bli!

( Nej, det blev inte så, knotten ville döda mig! ;O ) -  JAG TROTSADE DOM JÄKLARNA OCH GICK ÄNDÅ, WEHEEEY FÖR MIG.



Hörs mer sen!

Puss&Kram

God Kväll.

Töntarnas töntar.
Förlåt mig men vissa människor har jag bara fått noooog av.
moving on whit my life, yes I am! :)
Nah, nu ska jag sluta prata om detta eftersom jag bara blir irriterad vilket jag inte vill vara för då brukar jag vanligtvis få ont i huvudet.. och får man ont i huvudet kan man inte sova och kan man inte sova är dagen efter helt förstörd. fy bubblan.

Ja idag har jag iaf vart med Emeli och sen har jag varit i Gislaved och varit på presentverkstan och köpt massa Scrapbooking saker .. :P I brist på annat.

Jag vill hitta på nått med mina vänner, gärna nu.. Tack! :D

Lars Winnerbäck den 7/8 ?  - Jag tror det iaf!! :D


Jaja, nu ska jag nörda! Hejdå.


Korsord, meee lööööve it. HAHA. i brist på liv.


Hahaha. punkt

RSS 2.0