Femmilen. Maffigt värre, HA!

Ikväll ska de kollas på femmilen men kommer antagligen inte kunna kolla då jag blir nått fruktansvärt nervös.. haha! springer runt som en yr höna och kommer på tusentals saker jag måste göra på stört. samtidigt som jag vill se hur det går för Sverige. Haha.. jag är lita tossig ibland asså.
Jobbar just nu.. med 2 timmars sömn i kroppen och en hjärna som går på övertid. haha kan de bli annat än katastrof?

Anyway.. igår va de en lugn kväll fast en massa flängande. Jag och Iz fick den brilijanta idén att dra in till stan. vi började planera tidigt men fick inte arslet ur vagnen förrens klockan 12 på natta. haha.. då drog vi mot den stora staden.. gled runt lite på halmstads gator.. levde ingen rövare dock, synd! Ju närmare småtimmarna vi kom desto mer orolig började jag bli över hur pigg jag skulle va till jobbet.. Haha men här sitter jag, pigg (överskottsenergi kallas det.) som en jävla kotte. :) Snart får jag sluta och det ska bli så skönt. för sen är jag ledig en vecka! :)

Nu ska jag kolla lite OS klipp och sen ut i den stora världen igen! Waaow!

Emma Gee.

Shulululuuuuu.

Asssssså. idag är det lördag... inte vilken dag som helst UTAN lördag. och vad händer? NADA, ZERO.. NOTHING! alla är borta och här sitter vi och febrilt försöker höra av oss till den ena och den andra men gosh vilka veklingar de finns här i denna värld ;O - fuckfaces och fuckases. välj själv! I en dag som denna skulle man bara ta bilen och dra till norrpan men de går ju icke.. haha.. där kan man iaf lita på att de är ös.. eller?! Imorgon ska man ju tyvärr jobba då man kanske hade behövt sova istället.. meeen efter den här veckan har jag tagit semester i en heeel vecka. de känns som att jag behöver de nu.. ;D Nu ska vi dra en repa nånstans och bara leva rövare!

Imorgon blire som sagt jobb och fem milen.. de sistnämnda ser jag iaf jääävligt mycke fram emot! ;D Waaah.



PUSS OCH SMEK





Friday.. freakin friday.

idag började dagen jävligt fint... seeen gick det utför. fattar inte varför inte folk bara kan låta mig va och sköta sitt eget?! Jag får seriöst skevryck. Jag lägger ner så mycket tid..så mycket tid. för vad? INGENTING!
Jag är ingen robot, jag kan inte vara perfekt..
Nu ska jag försöka vara den där underbart positiva Emma som visar sig för de mesta. Jag tänker inte ta vilken skit som helst. de kan jag säga att jag är för bra för.. utan att låta självgod. :) Haha..
I afton ska vi.. Jag och min bästa Iz dra till Jonte en stund sen blir de ens väng till Jack och sen ska vi vidare till Garaget. Jag som lovade mig själv att bara besöka de stället en gång om året.. haha! Sitter här och lyssnar på en underbar låt som jag fick tillägnad mig idag..av min bästa vän. Tack... du betyder nått sjukt mycket för mig! Jag älskar dig! låten är Melissa Horn - Till Hiva, fin skit...

Men nu lägger jag in en annan bra låt med samma dam.


Melissa Horn - Kvar i nått jag lämnat.

Nu ska jag ha en fab kväll med goa gubbar OCH gummor.
Waaaaow.


Fan-fucking-tastic..

... Emma Gee är uppe med tuppen för en gångsskull! :) Nu ska vi snart kränga på oss our walking shoes och dra ut i kylan på en runda! Kan inte bli annat än rätt! Waow! men först ska ansiktet sköljas med clinique.. min hy ska bli smashing! Fan, jag glömde.. KAFFE med. måste få min dos kaffe innan jag drar ut annars kanske Emma får ett "avsaknaden av koffein" ryck.. och de vill nog inte iz vara med om då jag blir som tarzan! Daniel har fått skåda detta en gång och jag tror minsann att han blev lite rädd. Mohaha.

Nä hudu..nu ska jag vara normal för en stund.



Det får mig att blicka framåt.


Underbara Söndag och min fristad.

Idag är det häng at Iz's house.. Skönt att catcha upp lite nu! tro de eller ej men de hinner faktiskt hända ganska mycket på ett par dagar! Denna helgen har inte varit så rolig för min del då jag mest spenderat tiden med att tycka synd om mig själv.. Haha! I fredags kväll lyckas jag svimma i trappen.. for ner 4 trappsteg.. slog i ryggen, armbågen och handleden.. Det är sjukt hur man på en sek kan tappa kontrollen helt över din kropp.. kändes jävligt udda!  men men.. nu ska jag sluta whina.. för de känns faktiskt bättre nu! :)
Fick iallafall ha lite kvalitéts tid med min familj.. de behövs de med ibland. Min mami & papi är så stöttande.. så den här helgen har jag knappt behövt lyfta ett finger för de har ju vart "såå synd om mig".. me lovelious you guys! :) 

Just nu är jag som sagt hos min bästa vän Isabell Eriksson.. här är min fristad! de är hit jag flyr om jag behöver lätta på hjärtat eller om jag bara behöver sällskap. Kärlek till denna underbara kvinna som orkar med mina galna upptåg!


Jag ser framåt, tar stegt efter steg.. kommer för var dag närmre mitt mål. det jag strävar efter.. känns så jävla bra att för en gångts skull vara bestämd och veta vad jag vill..





Och vet du vad jag gjorde meeeeR? gRillade en gRRiiis!

shi fan.
De va längesen jag skrev här på bloggen så jag tänkte göra ett ärlig försök att börja på skiten igen.
Idag jobbar jag.. chock.. not! Jag är lite lätt trött och hängig men de är skitsamma... FÖÖR för varjedag som går kommer vi ett steg närmare NORRPAN! :) de ska bli nått grymt skönt att komma upp dit igen och känna sig FRI! haha. och med fri menar jag; FULL SOM EN KASTRULL! Håller ju min på mattan now days med alkoholen då jag inte känner mig sugen. de begäret kommer nog sakta men säkert komma krypandes tillbaka då vår lilla tripp uppåt börjar närma sig! ;D waow. ehm.. vad annars.. inte så mycket. TROR MINSANN att jag skämde ut mig för en kollega nyss. då jag av misstag råkat ringa upp henne..  SAMTIDIGT som jag pratade med Emilie Runemeyer.. vi snackade om minor i kalsongerna och annan skit. Jag hoppas innerligt att hon inte hörde vår konversation.. PINSAMT är bara förnamnet isåfall. Anyway.. de lär jag ju märka snart. fy fan.. Emma Ge i ett nötskal.
what else is new.. Jag har varit en snorröv i några dagar nu. grymt ofräsch och äcklig... inte alls roligt men va fan de händer väl även den bästa, right? ;) - HAHA! 

Imorgon fyller Hieper år, allas vår älskade kines och det ska vi fira med KAFFE och presenter! :) Funny. 

Idag har jagn minsann vart i metropolen Ljungby också med frugan och fikat på Roddy's. underbart ställe.. Och en finare tätort får man leta efter. sanna mina ord. näe nog om den här skiten! nu ska jag få lite gjort! 


Puss och Kalsonexplosion!
 


saxy mofo's.


RSS 2.0