Helgen har satt sina spår.

Med tanke på att jag steg upp klockan 7 imorse.. idiotiskt förresten. så har jag tillbringat halva eftermiddagen till att sova.. de resulterar i att jag är hur pigg som helst fast känner mig lite hängig.. en jobbig känsla helt enkelt. :P
Puckade människa. Jag behöver sömn, ska sitta och fixa naglarna klockan 10 imon och de tar ju sin lilla tid.  Hah .. ah attans. Som sagt, nu ska jag tagga ner lite.. inte för att jag festar för mycket .. känns bara som att de kan va bra ;D men man vet ju aldrig med mig.

Nu börjar all jobba iallafall och jag har inget, min sommar kommer nog bli ganska tråkig. Iallafall på veckodagarna när alla jobbar. I brist på saker att göra då, jag menar man vill ju gärna att de ska hända saker hela tiden.. :P Ganska bortskämd när de gäller de.



Aja, nu ska jag ge de ett ärligt försök. Kan jag inte sova återkommer jag ;D haha.


God Natt, Igen!



Over & Out.


Party At Matilda's & Bulls.

Gårdagen beskriver jag med orden; Riktigt jävla kul ;D Först Förfestade vi hos Matilda i Snöstorp.. Mycket trevligt ;D Bara en massa schysst folk :D Sen tog vi alla taxi in till Halmstad där vi slog oss ner på bulls uteservering. Det va riktigt nice.. ;D Min kväll slutade med en taxiresa hem och jag tror tyvärr att jag tjatade hål i huvudet på den där stackars taxichauffören. Haha. Dessutom försökte jag låta bli att sluddra och då blev de ännu värre. Så går de när man försöker låta smart utan vidare framgång ;D haha!
Idag har de vart en jobbig dag men antar att man mår som man förtjänar. ska ta de lugnt ett tag nu iaf... fast de är ju lätt och säg.

Schysst förfest, Matilda! :D

Imorgon ska jag fixa mina naglar eftersom de inte blev av förra gången, de kommer bli nice.


Hiep!

Vera & Sabbe!

Iz, Jacke & Matilda, haha! :)

Robban, Ecke & Niklas!



Det va lite bilder ifrån igår de. Nu blir de allt sängen. God Natt.

Party at Iz'as!

Kom nyss hem ifrån Iz .. Mycket trevlig kväll med lite öl och lite skitsnack.. :) Dess för innan kollade vi på fotbolls matchen .. Lidhult vann med 5-0... oh så gott, grattis! :D .. Dock höll knotten på att äta upp oss.. Men de är  dog vi inte av.
Finns ett ord som beskriver kvällen jävligt bra: SOFT! fan va gött att bara kunna sitta och dricka snacka skit och va sig själv. Tack Iz,de va niice ;D <3


Hiep & Cake :)

Iz :)

Jacke & Iz :)


Ja that's it for today people ;D 
God Natt.

;) 


Trött, Uttråkad & Ny tatuering ?

Trött, trött och ännu mera trött .. samt fett uttråkad ;O Jag måste skaffa mig ett jobb men körkortet hade vart fint att fixa innan tycker jag .. blir nog lite lättare då. Måste ut och hitta på nånting, resa eller roadtrip - vad som helst?! ;O men där spelar också cashen in.. inga pengar ingen  resa, självfallet :/ Dessutom är jag sjuk nu och det blir man ju inte piggare av. Nah jag behöver allt lite spänning i mitt liv :P HAHA. näe usch ja. de är inte allt för kul de här. 

Undra om man kanske skulle höra av sig till Cake och se hur de blir ikväll! Tanken va ju att vi skulle åka till Lidhult och kolla på när killarna spelar match .. Och sen festa lite efteråt. De blir nog trevligt, får se om de blir av bara!

Haha, har nu iaf skaffat mig lite sommarjobb, ska tvätta mormors altantak ;O haha.. Jisses. men men, kan inte tacka nej. :P dumt och göra de iaf.  

Jag vill bara vara frisk, pigg och glad nu ;D iofs är jag ju de men inte till Max .. glad alltså .. Oh, Jag funderar på tatueringar nu eftersom jag snart ska göra en ny.. Tror jag ska tatuera en i nacken och ner längst ryggraden, inte allt för stor men de kan nog bli riktigt bra, antingen med text eller med nått annat. Man vill ju inte ha nått som alla andra har. men de se är svårt att komma på och bestämma vad man vill ha. Ett beslut för livet..som sagt. Förra gången va jag ju apnervös men tatueraren på Andy's va riktigt bra han ändrade om lite så den skulle bli mer personlig och visst blev jag nöjd :D Aja, de löser sig  väl.                           
                                                                                                                   


Sammanfattning på en längre tid. :P

Okej, jag har inte skrivit på ett bra tag.. brist på tid kanske.. men nu ska jag iallafall försöka sammanfatta tiden lite.

Så, vad har nu hänt?

KarnELEValen

Jo först va de ju karnELEValen vilket va en höjdare.. Asså de va riktigt kul..  Alla stationer och så vidare. Underbart. Förutom all surströmming.. Vad är grejen liksom.. Haha.. man kände sig ju inte sådär jätte fräsch efter de. Ah iaf eftersom KarnELEValen pågick under Gisledagarna så festades de ju ganska häftigt efteråt. Förfesten va hos Alnäs, mycket trevligt! Tack för de :) sen va de parken där de va ganska booring. men men.  Ett roligt minne från Trean.
Ett stort grattis till Emilie Runemys som fyllde 19 år på lördagen den 31 Maj. Grattis

Studenten

Sen kommer den efterlängtade studenten. (med en viss ångest.. ;D) Champangefrukosten började vi med hos Svenne med lite Frukost, Champange och Jordgubbar.. Mycket trevligt :) Sen gick vi till skolan lät oss bli fotograferade.. sen gick vi tillbaks till Svenne.. Och sen drog vi oss till Hotellet. där vi shotade och drack gott. efter en halv dags skrikande tappade jag rösten men jag va allt lika glad för de.. ;D sen kom vi tillbaks till skolan och där mötte vi upp med Mange vår lots, snackade lite lämnade över vår present osv. när utsläppet närmade sig kom tårarna och all sorglig musik va to much :P haha. sen släpptes vi ut och vi gick ett varv.. sjöng studentsången.. sen fick jag en massa blommor .. Tack ska ni ha <3.
åkte hem, va lite trevlig mot släkten. Drog ihop 4500 kronor, smycken och en liten bärbar dator :) Attans nice. Sen va de bara att byta om och dra iväg igen.. Amir körde mig och marie till smålandsstenar där vi plockade upp Emeli och Lollo ;D sen bar de av till Hotellet igen där vi festade ett tag.. sen drog vi på efterfest i Anderstorp .. :P Träffade några riktigt schyssta people där , Anders & Johan. En mycket lyckad student med en massa sköna människor. <3 

Daniel, Marie, Joel och Svenne
Daniel, Marie, Joel och Svenne. (fler bilder kommer.)


Intensivkurs

Oh, intensivkursen ja.. Den har gått bra ..Halkan 12/6 och Teorin17/6 är fixad så nu är det bara uppkörningen kvar! Hoppas på det bästa :P

Midsommar

Min midsommar börjar med att Cake och Iz kommer och hämtar mig och Emeli runt två.. vi drar sen vidare och hämtar Emilie "Perv" Runemyr, på kärt återseende min vän förresten. Sen drar vi till Matilda där de ska festas så de står härliga till :D Och efter de droppar folket in lite eftersom. Partytältet sätts upp, det grillas och dricks gott! MysMys .. :) Tyvärr fick en annan hem och sova vid 10 :S en behövlig timme för sen va jag på topp igen :D sen drog vi in till stan med vår privata chaufför Amir eftersom taxi linjen va helt igenblockerad .. Iaf sen drog vi till B&B..där träffade vi lite känt folk iaf .. :)
Sen va de hem och sova igen. Dagen efter midsommar va varken jag eller Cake på humör för fest så vi kollade läget lite lätt sen gick vi hem och kolla film ..  och de va det.

Dagens

Idag har jag klippt mig, ganska kort.. men jag tycker om det :) Det är ju inte super kort.. men kortare än va jag hade innan iaf.. Lång Page kan man kanske säga .. :P och efter de va jag på bio .. Jiddra inte med Zohan. fan va rolig film ;O helt sjuk. men faller helt klart mig i smaken .. humor på toppnivå :D

Imorgon

Imorgon ska mina naglar få en make over igen .. skönt de.. de behövs verkligen! och sen ska jag kanske va med Cake och ska jag inte va med cake ska jag kanske va med Elin och ska jag inte va med Elin så ska jag kanske in till stan.. vi får helt enkelt se va som händer. nah nu orkar jag inte mer ;D


God Natt.


Lady Gaga ft Colby O'Donis & Akon - Just Dance.

RSS 2.0