God Dag!

Nu sitter jag här och försöker skrapa ihop ett CV. egentligen har jag inte tid men men. de måste ju göras nu när jag och Cake har planer på att dra till Danmark och jobba :D Skit kul ju och jag hoppas verkligen att de blir av. Nu sitter jag iaf här och skriver lite fast egentligen borde jag packa. vilket jag inte orkar för tillfället. Ska åka klockan 3, hämta Cake.. dra vidare till lidhult där vi åker med Iz och hennes päron till ljungby... sen blire feest hela helgen. DE mina vänner ska man inte klaga på! :D Aja, snart ska jag käka o sticka iväg. eller ah inte än men snart som sagt ;D

Niiice.


Pusshajs.

Haaallloooooooooe.

Asså, såhär är de: Jag har börjat kolla på nån serie vid namn "Las Vegas" och de är nått grymt bra ;O ja jesus asså. och den dära Josh Duhamel.. inte dåligt, INTE dåligt alls! :) woh. nah nu ska jag sova! de här va typ ytterst onödigt men jag har för mycket tid är väldigt pigg och har vääldigt lite att göra.. men men.


      
fräsch.. haha. i brist på annat.

Maha.

God dag.
De va ju ett tag sen. Här händer de iaf inte allt för mycket. Kom hem från stan igår och har aldrig haft tråkigare än nu. Dock har jag helgen att se fram emot. :) Ljungbydagarna + att Vera fyller 19 den 17 augusti.. :) två flugor i en smäll.
På fredag ska jag följa med Cake som ska klippa sig hos min syster .. sen händer de inte så mycket mer. JO, ikväll ska vi sitta här och grilla lite. spela lite kort och ta det lugnt. Kommer nog bli kalasfint!
Igår kom jag på hur mycket jag saknar min klass. det kommer aldrig vara HP05A igen. hmm. tråkigt. JAG SAKNAR DOM .

Helgen va riktigt skoj.. En trip till Götet med favoriterna! Riktigt skoj.. Humöret va på topp, likaså humorn! slanga bensin, tränga sig före ett par killar i bensinkön, en liten trip till varbergsfästning (HAHA) och med minst 100skratt attacker tycker jag att dagen blev otroligt lyckad! ;D  Det får vi göra om.
Ljungby dagarna nästa.

Nu ska jag städa.

Puss och Kram Hela Dan'


STRÅÅLANDE SOL.

God dag.
Hemma nu igen fast bara i nån timme sen äre halmstad igen.. får la se va som händer sen.. usch de är för fint väder för de här.
hej hej.

RSS 2.0