Hej på er alla! ;D

Jag har gått och blivit förskyld. inte skoj de inte! och nej mamma, de är inte längre skit! :) så nu ska jag berätta om de senaste dagarna ..

Torsdag va vi först på jobbet och direkt efter där åkte vi hem och bytte om! sen drog vi till elin och annas lägenhet nere på paralel.. där satt vi en pytte liten stund eller låt oss säga 1 timme? - kan de stämma? ja, iaf.. sen gick vi till ryans där vi drack lite och hade de trevligt! sen vet jag inte hur mycket klockan va när vi drog hem ..  ja, iaf.. tanken va att vi skulle hem.. men kom vi hem?! nej.. eller jo efter ett bra tag! men heey, visste ni att kakan hade MVG i orientering?! :P inte illa. de hjälpte iaf inte oss då. men hem kom vi.. (EFTER MÅNGA OM OCH MEN).. och de va så skönt att sova.. ojoj.

Vaknade upp på fredagen .. gick till jobbet.. hem .. sen UTGÅNG!! vi hade pratat lite me folk på jobbet om att komma till en bar vid namn gusto.. eftersom Urban va dj där! så vi stack hem och fixade till oss.. sen drog vi till Pia som bor på Ramlan.. där vi förfestade lite.. då de va dags att dra oss vidare til gusto haffade vi en taxi och begav oss. snubben hade inte en aning om vad han snackade om .. han släppte av oss i "högst" upp i Barcelona och ingen hade en aning om vart baren Gusto låg.. INGEN ALLS. som tur hade vi en back up plan.. då Pia har en pojkvän som jobbar på Fellini, en klubb på Ramlan.. :) så vi började åka in mot stan igen .. fick världens tjurskalle till taxichaufför som sa att vi svenska turister är värst..han hatar att köra turister.. och att vi va horor osv! anyway.. vi hoppade av på ett torg vid ryans.. tänkte, de kan väl va nice att ta en öl innan vi drar till Fellini.. ack så fel vi hade.. bartenderna va en tjurmule han också.. rädd för att hans bardisk skulle bli nerspilld eller nått! den vistelsen blev kort.
Sen kom vi äntligen till Fellini där vi fick drinkar och shots gratis hela kvällen, lyxigt minsann! :) Vi hade svinkul trots motgångarna där i början! :) och igår gjorde vi ingenting.. käkade godis och kollade film :) Först kollade vi på the notebook, super sorglig. sen som gräddet på moset kollade vi på den gröna milen.. och som om den inte va ännu mer sorglig då! vi grät och vi grät. Ingen hejd på de hela! ;D haha!
Idag har vi bara tagit det lugnt och kollat film.. jag har som sagt gått och blivit sjuk.. så jag vill väl inte göra allt för mycket!

Ja men nu ska jag hjälpa till med maten!


Hörs sen!

PUSS&KRAM


Kommentarer
Postat av: Mamma

Nu låter det positivt igen men väldigt rörigt med alla resor fram och tillbaka. Bar hit och bar dit.... Var rädda om er...Kram Mamsen

2009-02-09 @ 23:22:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0